Kära medlemmar!

För snart 14 år sedan grundade vi (Thomas och Lukas) Fitness Club i Sundbyberg och sedan dess har vi haft möjligheten att lära känna många härliga medlemmar. Under årens lopp har ni blivit våra vänner och tillsammans har vi gjort en fantastik resa. Med vemod tar denna resa slut för oss, men för er medlemmar börjar en ny era med större möjligheter och förhoppningsvis en ännu bättre klubb!

Nordic Wellness tar över verksamheten från och med idag och ger på så sätt klubben och verksamheten de möjligheter den och ni förtjänar.

Vi vill passa på att tacka alla våra medlemmar och ett ännu större tack till de som följt oss ända sedan 2003, ingen nämnd, ingen glömd.

Nu överlämnar vi ordet och rodret till Nordic Wellness.

 

Välkommen till Nordic Wellness

Vi på Nordic Wellness är oerhört glada över att nu vara din friskvårdsleverantör.

På detta sätt vill vi hälsa dig välkommen till oss på Nordic Wellness. Vi har medlemskap i olika former som passar de flesta.

Du som f.d. medlem hos Fitness Club får per automatik ett medlemskap hos oss och du kan tillsvidare träna utan någon förändring, det pris du idag har gäller tillsvidare.

Under februari månad har du möjlighet att uppgradera ditt medlemskap till kampanjpris. För endast 349 kr*/månaden tränar du fritt på alla klubbar i Stockholm, alla aktiviteter och alla tider. Ta kontakt med receptionen så hjälper vi dig.

*Gäller Guld+ ord. pris 449kr/månad. Rabatten gäller med 12 månaders bindningstid. Efter 12 månader pris justeras abonnemanget till ord. pris.

Under februari kommer vi att byta ut inpasseringssystemet till samma som övriga 130 klubbar i kedjan. Du som medlem kommer behöva byta ut ditt medlemskort, mer information om detta kommer att kommuniceras på hemsidan och på klubben.

Vi jobbar ständigt med att upprätthålla en hög standard vad det gäller lokaler, personal, utrusning och utbud på våra klubbar, och ambitionen är att du som medlem kommer uppleva en positiv utveckling av verksamheten.

Under 2017 planerar vi att köpa in en del ny utrustning, restaurera upp reception, gym samt fler gruppträningspass. Under februari kommer du som medlem även introduceras till Triggz, Nordic Wellness kundprogram.  Vi hoppas ha en nära dialog med dig som medlem under våren för att höra vad du saknat och vad som kan förbättra klubben.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till vår reception på telefon 08 – 282128, eller mail sundbyberg@nordicwellness.se

Vi ses på klubben!

Magnus Wilhelmsson, VD

Wille Abrahamsson, Regionchef

En reaktion till “Kära medlemmar!”

 1. Good Day,

  We are manufacturers and exporters of Men’s & Womens Fitness clothes like
  Singlet, T-Shirts, Hoodies, Jackets, Trousers, Legging, Bra and Underwears, Shorts, Top, Bags, Belts, Gloves, Towels,
  wrist wraps and Track Suits.

  Please visit our web sites at http://www.ducatisports.com

  It will be great honor to have the opportunity to work with your esteemed company and I am sure the enthusiastic team of Ducati International will never let you down with respect to quality and pricing.

  Thanks With Best Regards,
  Waqar Ali
  Ducati International
  Tel :- +92 – 52 -3541289 , Fax:- +92 – 52 -3542922
  waqar@ducatiinternational.com , waqar@ducatisports.com
  http://www.ducatiinternational.com , http://www.ducatisports.com

  Add : Neka Pura, Sialkot (51310) Pakistan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>